Over Saam Administratiekantoor

Saam, de naam zegt het eigenlijk al!

Samenwerken vinden wij belangrijk, om samen met u tot mooie resultaten te komen. Wij zijn praktisch en efficiënt, willen vooral doelgericht bezig zijn. Korte lijnen, gemakkelijk even overleggen, zodat u weer snel door kan waarmee u het liefste bezig bent. Want het gaat tenslotte om ondernemen! Persoonlijke aandacht is belangrijk en niet te vergeten wij helpen u graag!

Waarom Saam?

Bent u gestart als ondernemer, maar heeft u geen idee hoe u het aan moet pakken met uw administratie, dan zit u bij Saam aan het juiste adres. Wij helpen u op weg zodat u de administratie overzichtelijk en keurig kunt bijhouden.

Verwerkt u al jaren zelf de administratie van uw onderneming, maar heeft u daar nu geen tijd meer voor omdat u het te druk heeft met het ondernemen? Schakel dan Saam in, wij nemen graag het werk voor u uit handen.

Heeft u jaarcijfers nodig voor Belastingdienst of Kamer van Koophandel, ook dan staat Saam voor u klaar!

Ieder jaar er tegen op zien om uw aangifte inkomstenbelasting in te vullen? Wacht niet te lang, bel Saam en wij vullen de aangifte inkomstenbelasting voor u in. Wij checken ook gelijk alle toeslagen!

Geen idee of u wel alle toeslagen krijgt, waar u recht op heeft? Neem contact met ons op en wij checken het voor u!

Daarom Saam!

Wat kan Saam voor u betekenen

Dit is wat wij doen:

Administratie
Opstellen jaarrapporten
Fiscale aangiften & Toeslagen

Saam Administratiekantoor,
wij nemen graag het werk voor u uit handen.

Neem contact met ons op